2008 m. rugpjūčio 30 d., šeštadienis

We own the night [2007]

Lietuviškai: Mes valdome naktį.

Dažnai taip jau nutinka, kad vienos šeimos broliai eina visai skirtingais keliais. Kaip kad ir šiame filme - vienas brolis yra gerbiamas policininkas, kaip ir jo tėvas, o kitas broliutis pasirinko tamsaus verslo kelią.
Siekdami įvykdyti rimtą operaciją ir suimti žiaurų narkotikų platintoją, policininkas kreipiasi į savo brolį, kad šis padėtų. Tačiautai nėra taip paprasta kai rizikuoji savo verslu, o labiausiai savo gyvybe. Prieš tai bandžiusio išduoti nusikaltelį vyruko galvą rado kažkur konteineryje.

Filmas apie gėrio ir blogio kova, apie dviejų brolių, einančių skirtingais keliais, susikirtimą ir pasirinkimų seką, kuri atveda ne prie pačių geriausių rezultatų. Tačiau tam kad išgelbėtum daug, turi atimti kažką nuo savo širdies.


Detektyvinis filmas, kalbantis apie tai, kad geriau būti gėrio pusėje. Pateikiamas žiaurus nusikaltėlių pasaulis su savo įstatymais ir bausmėmis už išdavystes. Šiaip kam patinka detektyviniai filmai, tai turbūt patiks. Truputi su liudna pabaiga, bet nieko filmukas. 8 balus duočiau, bet vargu ar daugiau. Man tai šiaip.

Komentarų nėra: