2014 m. gruodžio 15 d., pirmadienis

The Cabin In The Woods [2012]

Lietuviškai: Namas girios glūdumoj.

Penki bičiuliai atvyksta kažkur į vidurį miško ir įsikuria apleistame namelyje. Jie nori pakeisti aplinką, atsipalaiduoti ir smagiai papramogauti. Bet kaip tik tada prasideda nenumatyti, siaubingi, klaikūs ir labai blogi dalykai.
Susipažinkite su vakarėlio dalyviais. Geidžiamas ir žavus vyrukas Kurtas stvėrė už parankės aistringą ir temperamentingą draugę Džiulę. Sportiškai sudėtas, protingas ir intelektualus juodaodis atletas Holdenas apsisprendė praleisti savaitgalį su juo aklai apsižavėjusia ir drovia Dana. Kartu su jais į mikroautobusą dar įlipa apsipūtęs juokdarys Martis.
Manydami, kad vyksta į pusbrolio namelį miške, jaunuoliai net neįsivaizduoja, kad taps turtingų klientų užsakymo taikiniu ir atsidurs pasaulyje, kuris bus labai nesvetingas atvykeliams.


Nu ką čia ir kalbėti, - filmas visiškas šlamštas. Nežiūrėkite ir negaiškite laiką. Imdb įvertinimas virš septynių kažkoks nesusipratimas. Žudynės, zombiai, mirtys, beprasmiški bėgiojimai ir pan. Grįžtam į senovę, kuomet siaubo fimais buvo laikomos kraujo jūros. 1/5.

1 komentaras:

GeorginA rašė...

Tikra Meilė Rašybos Ratukas, Dr. Obodo. Burtai pritraukti meilę, Sustabdyti santuokos nutraukimo, Santuokos Burtai, Pareikšti prarastą meilę, Pinigus ir turtingus burtai, Apsaugos burtai, vaisingumo rašybos ..Kontaktinė Info
El. paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk
Skambinkite,Viber ir whatsapp +2348155425481