2008 m. birželio 9 d., pirmadienis

The Black Dahlia [2007]

Lietuviškai: Juodoji orhidėja.

Du boksininkai kažkada garsinusieji Niu Jorka, o dabar dirbantys policininkais patenka į vieną porą. Vienas jų jau patyręs, o kitas dar jaunas policininkas. Niujorke, pilname pavojų ir nusikaltimų, jiems teks petys į petį pergyventi daug grėsmių ir tapti artimais. Jie abu tampa gerais draugais. Vienas iš jų turi merginą ir "tusinasi" jie visuomet tryse.
Už kurio laiko ateina žinia, jog iš miesto kalėjimo bus išleistas žiaurus nusikaltėlis. Ir tai labai neramina panelę ir vyruką. Mūsų herojui neseniai tapusiam policininku teks išsiaiškinti ko taip bijo jo draugai, į ką įsivėlę ir kas yra žiaurus siautėjantis mieste žudykas manjakas.


Filmas perkelia mus į senovę, 1947 metai, JAV. Filmas turi nemažai įdomių momentų, tačiau bendrai paėmus pradžia nėra labai jau įdomi ir netgi vienu momentu jau norėjau atsibosdint sau tą filmą, tačiau pradėjus nuo vidurio ir toliau filmas vis įdomesnis ir galų gale pateikia tokią painią istoriją, kad dar po filmo peržiūros mąstai kas iš ko rutuliavosi. Filmas yra gan neblogas. Tačiau patiks daugiau detektyvų megėjams. Šiek tiek baisokas, ypatingai jei žiūrėsit vakare. :]

Komentarų nėra: