2014 m. spalio 16 d., ketvirtadienis

The Maze Runner [2014]

Lietuviškai: Bėgantis labirintu.

Jaunuolis Tomas pabunda požemyje ir neatsimena nieko, tik savo vardą. Netrukus jis patenka į neįprastą savo likimo draugų bendruomenę, kurioje vien jauni vaikinai – praradę atmintį ir... įkalinti painiame labirinte. Kiekvieną mėnesį jų gretas papildo po vieną naujoką.
Labirinte įkalintų vaikinų tikslas vienas – išgyventi. Rasti išėjimą ir pabėgti. Susipažinęs su labirinto senbuviais Tomas sužino, kad tarp jų yra ir tokių, kurie išėjimo ieško jau antrus metus. Ar kam nors yra pavykę ištrūkti? Kas juos uždarė į šį labirintą ir kokiu tikslu?
Klausimai painūs, kaip ir pats labirintas, o vienintelis būdas sužinoti atsakymus – įveikti labirintą.


Įdomi filmo idėja, bei matytas vaizdo takelis paskatino nueiti pasižiūrėti šią nuotykių juostą. Paini filmo backgroundo istorija ir scenarijus primena įdomų serialą, deja filmas taip ir pasilieka tik viena šio serialo istorija. Jausminė linija pasilieka labai silpna ir nesugeba priversti žiūrovą pergyventi kartu su pagrindiniu herojumi, o scenarijus išprendžiamas pernelyg greitai ir paprastai kaip viena iš serialo serijų. Liūdna. O galima buvo padaryti puikų filmą.. O šiai "serijai" duodu daugiausiai 3 balus..

Komentarų nėra: