2008 m. gegužės 24 d., šeštadienis

AXX filmai

Nefokuse
Draugei sutikusi pagelbėti mergina, pasidaro padavėja vienai valandai ir patenka į išbandymų sūkurį. Žiūrėti tiems, kas ruošiasi vasarą uždarbiaut padavėjomis. ;) Nelabai patiko. Kažkoks "be ryšio" filmukas. Gal ir yra idėja, bet per giliai paslėpta.


Sūrininkas
Filmas apie sūrininką, turinti savo parduotuvytę. Sunku suprasti kame pagrindinė filmo prasmė. Namie jo laukia žmona, o parduotuvėje jaunos damos, kurios kaip ir laukiasi jo vaikų. Mamoms pagimdžius, vaikai keliauja pas sūrininką namo.
Ar čia filmas apie porą negalinčią turėti vaikų ir ieškončią būdų kaip "užturėti" juos? Man tik tokia mintis ateina.


Aistros kvapas
Filmukas apie kvapų medžiotojus, kurie galų gale suranda vienas kitą. :P Nu tiesa sakant kažkoks nesamoningas filmas, nieko nesupratau. Galbūt mintis ta, kad visą gyvenimą ieškom savojo kvapo, kurį suradę pamirštam visą kitą ir mėgaujames tuo vieninteliu. Galbūt.


Normali pora
Porelė jau pradėjo bendrą gyvenimą, bet jiems niekaip nesiseka atsistoti ant kojų. Vyras niekaip nesuranda darbo. Ir štai vieną dieną jiems pasitaiko geras šansas. Mergina sutinka vaikystės draugę, kurios vyras yra kompanijos prezidentas. Galbūt pavyks įsidarbinti per pažintis? Tam ruošiamas vakrėlis..
Man filmukas patiko, pozytivus toks. Dažnai ieškome "normalumo", nors, kaip sakė filmo herojus: "O kur tie normalūs žmonės?" :) Pasižiūrėkite.


Paskutinis lašas
Už greičio viršijimą yra baudžiamas vairuotojas. Policininkas, vardu Abšiakas bando reikalauti kyšio , tačiau nesėkmingai. Vairuotojas nubaudžiamas, tačiau apie įvykį nusprendžia pranešti "Paskutinio lašo" agentūrai.
Netrukus policininkui tenka apsilankyti pas daktarus. O ten jo laukia visai ne tai, ko jam norėtųsi...
Geras filmukas, man patiko. Policininkai labai jau tikroviškai pavaizduoti. :D Palaikau.

Food family
Idomus filmukas apie šeimynėlė, kurioje tėvas - daktaras, dirbantis su narkomanais, mama - striptizo šokėja, brolis - keliautojas, o dukra - pasakotoja. Bendrai paėmus filmas greičiausiai yra apie priklausomybę. Nuo narkotikų, sekso, kitų dalykų. Ir šiaip, apskritai, man atrodo, kad tikrąją filmo prasmę gali pasakyti tik filmo kūrėjai. Bet kokio filmo. Kadangi pateikti tai paprastai ir suprantamai žiūrovui - yra mens.
Filmas neblogas. Manau vertas dėmesio.


Krautuvėlė
Mieste atsiranda nauja krautuvėlė. Joje parduodamas gėris. Niekas nesiryžta pirmas ten įžengti, tačiau kiai tai padaro primoji pirkėja, jai suteikiama pamoka kaip atsikratyti pykčio, kad gyvenimas būtų pripildytas gėrio. Tačiau pasirodo pardavėjas nėra paprastas žmogus, o viename mieste parduoda tik po vieną gėrio porciją ir dingsta...
Filmas, kuris palieka klausimu. O šiaip gėris - neparduodamas.

Komentarų nėra: