2008 m. gegužės 16 d., penktadienis

Gyvenimo obuolys [2006]

AXX festivalio filmas.

Pasakojimas apie tris draugus, gyvenančius po vienu stogu. Vienas gyvenimo obuolio ieškotojas, kitas menininkas, o kito vardas Žvėris turbūt už save viską ir pasako. Tam kad surastų gyvenimo obuolį, vaikinas turi patekti į sapnų pasaulį ir tuomet randamas kelias pas jį. Tačiau viskas paprasčiau nei atrodo.


Na, filmas festivalio AXX Geris dalis. Jame dalyvavo berods 10 filmu, kuriuos as sumasciau paziureti visus. Iki siol esu mates "Ką padarė Džonis", "Bausmė", "Zero", "Dovana". Kai kurie iš minėtų yra tikrai geri, kiti prastesni. Imant "Gyvenimo obuolį", tai jis nėra labai profesionalus.
Palyginus su pvz "Bausme" šis filmas techniškai padarytas daug silpniau, daug silpnesnė aktorystė. Nors gal kai kurie momentai ir specialiai sukomiškuoti. Yra dozė humoro. Kaip man pasirodė, mintis yra jog tie dalykai apie kuriuos svajojame ir kurių siekime gali būti daug arčiau mūsų nei mes kartais įsivaizduojame. Jei mintis tokia, tai ji visai šauni. Kito kažko labai "gudraus" nepastebėjau. Filmui duočiau nedaugiau 8 balų. Nėra geriausias iš AXX.

Komentarų nėra: