2008 m. vasario 22 d., penktadienis

Shoot Em Up 2007

Lietuviškai "Susišaudymas".
Filmą radau Vitalijaus filmų sąraše. Tad nusprendžiau pažiūrėti. Vitalijus sakė, jog tai greitai pasirodysiantys filmai.

Nu ką gi. Filmas prasideda įdomiai. Žmogelis, buvęs samdomas žudikas, sėdi vakare ant suoliuko ir staiga pamato kaip krūva ginklotų vyrų gaudo nėsčią moterį. Nu ir ką, jis nusprendžia padėti. Kol jis šaudosi su banditais, ji vietoje ir pagimdo. Jam gelbėjant juos abu, moterį vis dėlto nužudo, tad herojui nieko nelieka, kaip tik gelbėti vaiką. Jis nuneša jį pas pažįstama prostitutę, kuri gali maitinti pienu. Taigi, toliau vyksta Smitho (herojus), prostitutės ir vaiko bėgimas siekiant išsisaiškinti kuo prasikalto kątik gimęs vaikas. Kaip vėliau pasirodys, jį medžioja vienas gangsteris, kuris vykdo senatoriaus užsakymą gauti kažkokį kūno narį, kuris išgelbės jo gyvybę.

Šiaip filmas yra iš tų, kuriuos pažiūri ir pamiršti visam laikui. Tam kad prisiminčiau apie ką jis, teko perskaityti iš naujo recenziją. :P Čia vienas iš tų beprasmių filmų, kuriuos pažiūrėjai ir supratai kad prasmės čia ieškoti yra neverta, nes jos nėra. 5 iš 10. Yra gražių efektų.

Komentarų nėra: