2008 m. balandžio 18 d., penktadienis

Илья Муромец и Соловей-Разбойник [2007]

Lietuviškai nžn. :P

Ilja Muromietis dar pusė bėdos skamba, bet Lakštingala-plėšikas, tai... :DD Ne v temu.
Multikas taipogi iš serijos "Cinema in da work place".
Graži istorija apie rusiškos žemės didvyrį Ilja, kuris gelbėja savo geriausia draugą - mylimą arklį iš blogiečio priešo. Tačiau jis nežino, kad kunigaikštis siusdamas jį į žygį turi ir savanaudiškų tikslų, mat plėšikas yra pavogęs ir valstybinį iždą. Netikėtai į šį žygį įsitraukia ir miela žurnalistė Alionuška, kuri renka medžiagą apie rusų didvyrius. Ilga laiką, Ilja į ją net nenori žiūrėt, kol bendra žygio patirtis nesuartina jų ir galų gale jie nugali blogį ir žemėje įsiviešpatauja gėris. :D
Prikolnas filmukas. Man atrodo, kad tai neblogas pavyzdys to, kad rusų animacijos lygis ir kokybė ne ką prastesnė už "Pasaką apie ryklį", "Ledynmetį" ar dar kokį nors. Dozė gero rusiško humoro, filmuko subtilus sušiuolaikinimas ir graži pasaka padaro šį filmuką itin žaviu. Todėl jeigu jums patinka šiuolaikinė animacija, tai nedvejodami pažiūrėkite ir šį rusų veikalą, jis ne ką prastesnis.
Šiaip tai čia trečia dalis, o prieš ją buvo dar porą, berods apie Dobrynia Nikityčią ir Zmejų Gorynyčų, ir dar apie kažką. Nu neesmė.

Komentarų nėra: