2008 m. balandžio 3 d., ketvirtadienis

Seventeen – Madchen sind die besseren Jungs [2003]

Lietuviškai: Mergina ar vaikinas?
Angliškai: Girls Life – Boys World

Prieš kelias dienas mačiau per teliką, BTV kanalą. Kažkaip pastebėjau, kad šis kanalas turi tam tikrą savo stilių. Jie nėra labai populiarus, nerodo labai įžymių ar naujų filmų, bet yra visai neblogas.
Šis filmas visai neišimtis. Galbūt dėl to, kad filmas vokiškas, o Europietiškas kinas yra visuomet geresnis už amerkietišką. Jis nėra banalus, prikimštas fantastikos ir skleidžia moralumą.

"Mergina ar vaikinas?" yra filmas apie merginą, kuriai nebuvo labai artimi mergaitiški užsiėmimai ir prigimtis. Ne, čia ne apie lezbietes, apie tai kas kartais būna. Jai nepatinka lėlės, makijažai, o daugiau boksas ar dar kas nors.
Dėl to, kad davė klasiokui į galvą, ją perveda į kitą mokyklą, kur netyčinio incidento dėka, visi pamanė ją esant Frenkiu - vaikinu, kuris nebuvo labai norimas mokykloje, bet turėjo būti naujoku taip pat. Tikrasis Frenkas nepasirodo, mergina tampa Frenku, apsigyvena berniukų kambaryje, tampa jų draugeliu ir mėgaujasi tuo, ko mergaitėms negalima. :) Kaip bebūtų, bet tai kas yra slapta, vieną dieną išaiškėja..


Man filmas patiko. Nėra taip, kad jis būtų kažkoks superinis kvapą gniaužantis, - ne. Bet jis įdomus, šiltas ir gražus filmas. Be atsibodusių holivudiškų nuspėjamų bajerių ir pan. Fainas filmas. Pasižiūrėkit kokį vakarą, kad negraužtis dėl to, kad paėmėt "Transformerius", kurie pagadino jums visą nuotaiką. :D

Komentarų nėra: