2008 m. balandžio 5 d., šeštadienis

Hitman [2007]

Lietuviškai: Hitmanas.

Su jaunimu prieš keltą dienų žiūrėjome per kino vakarą.
Filmas apie samdomą žūdyką, kurio vardas turbūt Hitmanas (nors filme atrodo vardas nėra minimas nei vieno karto). Per specialią kompiuterinę sistemą jis gauna užduotis, įvykdo jas ir į sąskaitą gauna apmokėjimą. Jį jau tris medžioja Interpolo darbuotojai, o taip pat kitos slaptosios tarnybos.
Taip jau atsitinka, kad vieną dieną vykdydamas užsakymą jis yra pakišamas. Noras atkeršyti ir pažintis su mergina, tapusia šio sąmokslo auka, paneria Hitmaną ir jo globojamą merginą į gaudynių ir susišaudymų laviną.

Filmas sukurtas pagal žaidimą "HItman" kurį inirtingai žaidė paaugliai prieš keletą metų. Todėl iš karto užtikrinamas tam tikras finansinis pasisiekimas. Nes žaidimo gerbėjai būtinai eis žiūrėti kas per filmas.
Filmas kažkuo primena Borną, įpatingai pirmoji filmo pusė, antra jau kiek skystesnė, nors pabaiga neeilinė, vestuvėmis nesibaigia. :)
Filmas yra greičiausiai paprastas "bojevikas" su įdomiom mintim apie tai, kaip moteriškas žavėsys gali sutrikdyti net šaltakraujį žūdyką.
Šiaip tas va jausmų momentas buvo įdomus, tačiau režisierius galėjo šiek tiek išvystyti šią dalį, bet galbūt tai nebūtų tada bojeviku. :) Seven points.

2 komentarai:

Zaahra rašė...

siaip nesu "bojevyku" megeja, bet man labai patiko sis filmas. suzavejo filmo herojus :P (blush)

Tarasas rašė...

Aa, tai va ka reikia daryti kad filmas butu populiarus - parinkti simpatisku vyruku. :D

Nu tada tau filmas "300" tikrai patiks. :D